03-12-2009

Feestveilling moet reclame zijn voor de stal, een goed lot gekozen!

Patrik kan met een gerust hart naar Jumping Marseille vertrekken. Withney en Wrangler zijn goed toegekomen, en thuis is er héél wat werk verricht.
Op woensdag 2 december zijn de foto's en video's van de geselecteerde paarden gemaakt voor de feestveiling van 2 januari.
We hebben het allemaal mogen volgen, en het viel echt goed mee. Er zijn bij ons al enkele lievelingen waarbij het afscheid heel moeilijk zal zijn. Bij dit lot zitten paarden die het achteraf zeker ver zullen brengen. Welke dit zijn, laat ik aan jullie zelf over om het uit te zoeken.. Toch één tipje van de sluier, gisteren sprong Valdez DH uit de kunst, een tweejarige zoon van Va-Vite uit Wanka (v. Gottwald). Er zijn ook een 12 tal paarden die zich onder het zadel zullen voorstellen, en al parcours-ervaring hebben.
Ze zullen allemaal on-line komen tegen half december.
Op voorhand zullen we via de website al meer info geven.
De mannen van de "Vloanders" mogen ook een pluim naar zichzelf geven, voor de organisatie van de geslaagde avond van "Fokken naar de toekomst". De opkomst was massaal, en het zou toch wel interessant geweest zijn.. Al zeggen de pannelleden het zelf..
Nu even geen discussies of debatten, maar het bewijzen in de piste.
Jumping Marseille begint morgenavond. Eke dag zijn er 2 proeven voor de ranking, en Patrik is ongelooflijk gemotiveerd. We hopen op Belgisch succes in Marseille, en daar kunnen alleen Rik Hemeryck en Patrik voor zorgen. Succes!

Op de foto: Veneto DH, 2-jarige zoon van Va-Vite en Withney. Hij komt niet op de veiling, wel enkele andere zonen van Va-Vite, en uit Withney zullen Jillonse en Jonsonier zich voorstellen, in combinatie met onze hengst Vertigo. Slechts 1 van de 2 zal de stal mogen verlaten naar een nieuwe eigenaar. Dat Withney springers zal geven, daar twijfelen we geen moment aan! Veneto oefent hier voor het vrijspringen van Mechelen, en volgens ons is hij er helemaal klaar voor!
http://www.jumpingmarseille.com/