06-12-2009

Brabançonne voor Rik Hemeryck en Cantho Z in Marseille!

Op zaterdagavond de 2e qualifier voor de Grote Prijs in Marseille. Zowel Patrik als Rik waren al zeker van die kwalificatie, maar er blijven toch nog wat euro's en rankingspunten te verdienen, dus proberen maar zullen ze gedacht hebben!
En dat is méér dan gelukt! In de proef rechtstreeks op tijd zette Rik de kortste tijd neer, goed voor de overwinning en de Brabançonne!
Ook Patrik deed het met Withney zeker niet traag, en reed exact dezelfde tijd dan Lafita Al Mahtuoum met Kalastka de Semilly. Beide stonden ze op een 4e plaats. Huidig Olympisch kampioen Eric Lamaze en Take Off waren 2e en voormalig Olympisch kampioen Rodrigo Pessoa en Let's Fly op de 3e plaats. Ze stonden daar dus best tussen goed gezelschap! Of ze op zondag nog eens kunnen stunten, dat zou pas helemaal mooi zijn.
Ook Wrangler deed het op zaterdag uitstekend. Eén fout op de allerlaatste hindernis in de 2e fase, maar weeral dat goede gevoel.
Wie ook een goed gevoel had dit weekend, dat was Natale Chiaudani met Catalano. Ze hebben dit weekend hun eerste CSI achter de rug, in het nieuwe thuisland van Catalano, het Italiaanse Manerbio. Catalano doet het uitstekend, en ook mevrouw Chiaudani is in de wolken met zo'n paard op stal. Ze gaan extra tijd uittrekken voor Catalano, want ze vinden hem absoluut de moeite waard. De volgende wedstrijd voor hem is pas in 2010. Fijn om goed nieuws te mogen horen!
http://events.scg-nl.nl/2009/marseille/results/results.htm