10-12-2009

Opgelucht, Patrik en Withney mogen deelnemen aan Wereldbeker Mechelen!!

Heel eerlijk waren we al lang bezig met de selectie van Mechelen. En dan vooral, zouden we de Wereldbeker mogen mee rijden? We hebben er vorig jaar al eens van mogen proeven, en het smaakte naar meer...
Het was wachten tot vanmiddag vooraleer de lijst werd vrij gegeven. En we staan erbij!! We zijn heel erg opgelucht en tevreden, en willen er absoluut het beste van maken.

De Belgische ruiters die aan de start zullen komen van de Wereldbeker in Mechelen;
Niels Bruynseels, Dirk Demeersman, Lieven Devos, Pieter Devos, Rik Hemeryck, Jos Lansink, Philippe Lejeune, Patrick Mc Entee, Judy-Ann Melchior, Ludo Philippaerts, Peter Postelmans, Patrik Spits, Jules Van Roosbroeck, Yves Vanderhasselt. Ook Wilm Vermeir, Olivier en Nicola Philippaerts zullen deelnemen aan de 5-sterrenwedstrijden. We wensen alle ruiters van harte proficiat met de selectie en heel veel succes! Dat we dikwijls de Brabanconne mogen horen..

We willen iedereen bedanken die het mee mogelijk heeft gemaakt om dit ticket voor de 5-sterrenconcours in Mechelen te bemachtigen!
Het goed nieuws van de selectie heeft Patrik blijkbaar vleugels gegeven. Hij is met een goed gevoel van start gegaan in Porto, en wist met Butterfly de openingsrubriek te winnen. Later op de avond komen Wrangler en Withney nog in actie.
http://www.jumping-mechelen.com