26-12-2009

De Winter-kes van St-Katelijne-Waver goed uit de startblokken in Mechelen.

Wat de rest van de week ons zal brengen, dat weten we niet. Maar de start hebben we toch al niet gemist!
Tijdens de kindernamiddag mochten ons nichtje Mieke Ceuterick en ons neefje Jorgen De Winter meedoen in de ponyproef, rechtstreeks op tijd. Mieke reed al bijzonder snel met Xander, mooi foutloos, een prestatie waar ze 4e mee zou worden. Op Jorgen stond weer helemaal geen maat op. Hij trok letterlijk alle registers open, en reed met Obelix recht naar de winst!
Later kwam ook onze buurman Kristof de Winter (neef van Erik) in de piste tijdens de spiegelproef. De mannen van Katelijne lijken vandaag echt in vorm. Want 4 ronden lang bleef Kristof ongeslagen, en ging zo met de winst aan de haal in de spiegelproef.
En dan kwam er nog een "De Winter" uit Katelijne in de piste. Jeroen reed met Flor van de Mispelaer in de 1.10m proef voor scholieren. Best een pittige proef, de pony was onder de indruk in de Nekkerhal, maar Jeroen hield het hoofd koel en plaatste zich voor de barrage.
Die barrage wordt vanavond gereden. Later op de avond zal ook Patrik ook nog in actie komen. Hopelijk zijn de "Spitskes" van Katelijne ook in vorm..
http://events.horses.nl/2009/mechelen/results/results.htm