31-12-2009

Joseline Dwerse Hagen komt in de plaats van Jaida.

De voorbereidingen voor de feestveiling zijn in volle gang. Heel fijn te zien dat we er niet alleen voor staan, maar dat er spontaan vrienden aan komen om een handje toe te steken. Want inderdaad, we hebben wel de dagen uitgekozen om iets te organiseren..
Vanavond voor ons geen grote feestmenu, maar we zetten ons kinderen met al hun lawaai op de tribunes, en we proberen de paarden al eens te laten wennen aan de nieuwe omgeving.
Dat is nog eens een origineel feest, in de binnenpiste met de paarden!
We hebben ondertussen al wel één tegenvallertje. Het merrieveulen Jaida (Catalano x Heartbreaker) was licht gekwetst en zal niet geveild worden. In de plaats komt Joseline Dwerse Hagen, een bruin merrieveulen van Va-Vite uit de merrie Frauke vd Smeets.
Frauke is een dochter van Parco x Orlando x Calypso III.
De 4e moeder van Joseline is Frauke van Lozerheide.
Zij is de moeder van L'Orage van Lozerheide, goedgekeurde dekhengst bij het SBS.
En zo komt er dus geen veulen van Catalano in de veiling. In Mechelen hebben we van Natale Chiaudani enkel goed nieuws vernomen over Catalano. De bedoeling is dat hij mee de wedstrijden van de Global Champions Tour zou springen. We kennen Natale ondertussen al wat beter, en hij is een super fijne persoon. Na drie weken wedstrijd van Parijs, Londen en Mechelen, was het voor hem nu tijd voor een pauze. Hij ging tijdens zijn vakantie "Fly - fishen", dat is zijn grote passie. Maar wat dat juist is? Het lijkt me toch iets speciaals. Nu geen tijd om het op te zoeken, want nog werk genoeg!
Tenzij er nog dringend iets te melden is, zal het op de website stil blijven tot zondag.
Op zaterdagavond zal het bij ons zeker niet stil zijn. Als je van plan bent te komen, kan je al beginnen nadenken welk lied je zal kiezen voor de karaoke. Begin alvast wat te oefenen! Onze beste wensen voor een gezond, vreugdevol en succesvol 2010!
We willen het ook nog even herhalen; iedereen die sympathie heeft voor onze familie, en voor vake Jos in het bijzonder, wees welkom nu zaterdag 2 januari. Ook al zou je geen persoonlijke uitnodiging gehad hebben, maar wil je graag komen, wees welkom. We hebben ons zo goed mogelijk voorzien om heel wat volk te kunnen ontvangen.
Tegelijkerijd toasten we op het nieuwe jaar, het mag echt een feestveiling worden! Tot zaterdag, vanaf 17u beginnen we aan het feest, vanaf 19u aan de veiling, en rond 23u zou de karaoke kunnen beginnen.