06-01-2010

Het leven is voor de durvers en de optimisten!

Deze week is het aangenaam werken. De paarden worden afgehaald of we brengen ze naar hun nieuwe eigenaars, en we zien alleen maar tevreden gezichten. Goed nieuws dus!
We hebben deze week nog heel veel reacties gekregen over de organisatie, en die waren ook allemaal positief.
In ieder geval weten we dat we een groot risico hebben genomen. Alle paarden moesten op tijd netjes gewassen en gevlochten zijn, de stoelen en tafels moesten proper zijn, en voor de rest moest alle togen, tenten.. in gereedheid gebracht worden.
Zelfs met oudjaar hebben we tot in de late uurtjes doorgewerkt, en ook de kleinkinderen Ceulemans hebben hier hard aan meegewerkt. De propere stoelen had je aan hen te danken!

Voor zo'n organisatie was lef nodig, en lef dat is iets wat onze kinderen ook hebben. Heel veel foto's zijn er niet van Jeroen en Va-Vite, maar dit is er alvast eentje van, met dank aan Wilfried voor de foto.

Hoe zien onze volgende weken er uit? Volgend weekend is de hengstenkeuring van het BWP. Daar mogen we ook niet ontbreken. Vondel DH Z (Va-Vite x Darco), Herodes (Heartbreaker x Lys de Darmen) en Carabas (v. Caretino) zullen aanwezig zijn. En om in de sfeer van de veiling te blijven, stellen we Herodes kandidaat om op 16/1/10 geveild te worden in Moorsele, tijdens de hengstenkeuring.
Op wedstrijd - gebied zien de volgende weken er vrij rustig uit. Het weekend van 29 tot 31 januari, trekt Patrik naar Nantes (Frankrijk) voor een 3-sterrenwedstrijd.
Tenzij er vroeger nog iets uit de lucht komt vallen, want wij staan altijd paraat!

Bron foto: Wilfried