22-01-2010

Op weg naar de Wen.

Dit weekend staan de internationale wedstrijden van Leipzig en Amsterdam op de agenda. In Leipzig zal Judy-Ann Melchior ons land vertegenwoordigen, in Amsterdam mogen enkele Belgen aan de start (link resultaten hier onder).
Wat voor de ruiters bijzonder fijn is, dat is dat de nieuw aangestelde bondscoach zijn werk ter harte neemt.
Hij heeft aangekondigd om zowel in Amsterdam als in Nantes present te zijn om zijn "troepen" te aanschouwen. Het "live zien" geeft ook een duidelijker beeld dan louter de resultaten. Patrik trekt volgende week naar Nantes met Withney, Wrangler en Butterfly vd Padenborre.
Verder ziet de winter er vrij rustig uit, en we kijken graag al enkele weken verder op. 5 jonge gasten hebben hun krachten gebundeld en presenteren de Winter Equestrian Nights.
Dit jaar zijn ook de pony's welkom om te komen springen, en dit op woensdagnamiddag 10 februari. Van 11 tot 13 februari springen de paarden, op 14 februari wordt de piste vrij gemaakt voor dressuur.
In ieder geval zijn de kleinkindjes Ceulemans al bijzonder gemotiveerd om naar de Wen te gaan, er wordt getraind! Onze stal is ook bij de paarden zeker van de partij.
Meer info op: www.winterequestriannights.be.
http://events.horses.nl/2010/amsterdam/results/results.htm