28-01-2010

Hip Hop in Stal Ceulemans.

Hip hop in Stal Ceulemans, en dan hebben we het niet over één of andere dansstijl.
Neen, de 3-jarige zoon van Kashmir, m.n. Hip Hop van den Bisschop, werd door fokker Tom De Craene geveild voor het goede doel.
Het is zo dat Hip Hop net iets te klein als paard, of iets te groot zal worden als pony, maar voor het goede doel willen we het er toch op wagen.
We hadden het hoogste bod, en ondertussen is de 1.100 euro al op de gekende 12-12 rekening overgeschreven.
Een goed initiatief van Tom De Craene waar we graag gevolg aan gaven.
We hebben nog een fokprodukt van stoeterij Van den Bisschop bij ons op stal; Grande van den Bisschop is een 4-jarige hengst van Lord Z x Cavalier. En Grande is, gelukkig zoals zijn naam het liet uitschijnen, zeker groot genoeg!
Nu hopen we dat Hip Hop niet meer groeit, maar net 1.48m blijft. Sowieso zullen we kandidaten genoeg hebben om later op de halfbroer van Oleander vd Herkkant te rijden.
Oleander was vroeger bijzonder succesvol met Peter Postelmans. Die was ook klein van gestalte, maar groot van hart.
En daar gaat het in dit geval over, een groot hart, ook voor Haïti.

In dit "goed nieuws"-bericht, nog enkele weetjes.
Onze nicht Nadine Sels (dierenartse, en samen met ons gebeten door de paarden-microbe, haar moeder tante Simone Ceulemans is één van de 5 zussen van vake Jos) en Frank zijn de trotse ouders geworden van Eleonora. Eleonora is het vierde kindje voor Nadine. Er is ook een eerste kindje voor Sofie Van Dijck (LRV Berlaar) en Steven. Hun zoontje heet Mattis.
We wensen de jonge ouders van harte proficiat en heel veel succes!
http://www.vdbisschop.be/_html/main.php?taal=nl&page=nieuws