07-02-2010

Was het nu met de Flor of met Bolero?

Op de gewestelijke indoors lukt het aardig goed voor de kleinkindjes Ceulemans. Zoals op de indoor in Kontich lieten ze vandaag weeral zien tot wat ze in staat zijn.
Dikwijls moet je dat geluk of die pech in een proef weten te relativeren, maar we hadden gisteren toch wel alle reden om tevreden te zijn.
Jeroen won 2x de reeks D midden, maar was het nu met Flor of Bolero? Ze sprongen alle 2 goed. Jorgen was onklopbaar met zijn trouwe Obelix, weeral 2 overwinningen in B licht. Goed dat Marnick nog even in B beginnelingen blijft. Tegen die snelheid is hij nog niet opgewassen. Nu won hij 2x met Sherlock in B beg, ook al had dat veel te maken met de pech van Nick De Saeger. Volgende keer zullen de rollen zeker terug eens omgedraaid worden! Mieke heeft veel jonge pony's mee, en toch haalt ze er al verdraaid goede resultaten mee. Ook Julie Ceuterick geeft volle gas in de barrages, en ook zij nam enkele medailles en bekers naar huis. Er wordt heel wat gewerkt door de kinderen. Ze kijken al een hele tijd uit naar de Wen, waar woensdagnamiddag de pony's aan de start komen. Daar zal wel veel concurrentie zijn, en dan zullen ze het misschien met iets minder moeten stellen. Maar ze hebben er ongelooflijk zin in, en daar kunnen we alleen maar van genieten.

Wie er op zondagavond ook mocht genieten, dat was de familie D'Haese (LRV Kontich). Brent D'Haese won de 2e Z-indoor in de provincie Antwerpen met Watson. Brent was al tijdens jumping Mechelen bij de juniors in bijzonder goede doen, en was ook vast van plan tijdens de Wen sterk voor de dag te komen.