22-02-2010

Patrik 5e met Wrangler en 9e met Butterfly in GP Panhof; auto richting Nederland!

Geen auto gewonnen in het Panhof. Nochtans zag het er nog veelbelovend uit voor Patrik na de basisomloop. Slechts 11 in de barrage, en Patrik daar met zijn 2 troeven bij; Wrangler en Butterfly.
Wrangler kreeg een vroege fout op hindernis 2 van de barrage, en weg was de kans op de overwinning. Die was voor de Nederlandse ruiter Ruben Lamers, blijkbaar de man in vorm. Patrik was bijzonder tevreden over Wrangler en Butterfly, die 5e en 9e zouden worden. Volgende keer dat tikkeltje geluk er bij!
En volgende keer, dat is al volgende week in Gent!

Onze ponyruiters zullen dan ook op wat meer geluk mogen rekenen dan ze gisteren mochten ondervinden.
Volgende week is het de provinciale pony-indoor voor Antwerpen, waar enkel de hogere reeksen aan de start komen.
Jorgen en Obelix blijven in bijzonder goede doen, met weeral 1 overwinning. Ook Marnick en Sherlock klokten in de namiddag de kortste tijd. In de voormiddag was er de overwinning in de stijl. Een zoon van zijn vader?
Er is al wat werk in gestoken..
Maar het wou gisteren even niet zo lukken met Jorgen en Jeroen in de reeksen Dlicht en D midden. Volgende week meer geluk!

Het voorbije weekend werd de provinciale indoor voor de paarden gereden. Het gewest Mechelen - Kontich won de intergewesten-wedstrijd. Ze hebben er ook hard voor gewerkt de voorbije winter.
Nick Van Gorp mag zich de nieuwe provinciaal kampioen klasse zwaar noemen. Hij hield Hanne Stes en Bart Anthonissen op de 2e en 3e plaats.