12-03-2010

Fasten your Seats-belts..

Als je een jumping organiseert, is het niet simpel om het financieel plaatje rond te krijgen, zodat je zonder stress kan organiseren, en zorgen dat het er allemaal goed uit ziet. We willen een betaalbare jumping organiseren, en de ruiters iets kunnen aanbieden. We geven zeker geen jumping om er zelf rijk van te worden.. Dat mag de bedoeling niet zijn!

In ons geval mogen we zeggen dat we een heel goede respons hebben gekregen van de sponsors, en dat is bijzonder fijn.
Voor één sponsor is er enorm veel moeite gedaan.
Dat is voor taverne de Seats in St-Katelijne-Waver. Regelmatig was Patrik wel eens spoorloos, en zat hij in de Seats. En altijd om de sponsoring te bespreken..
Nochtans zijn Marleen en Sven helemaal geen moeilijke uitbaters, integendeel. Ondertussen mogen we ons daar ook wel als vaste klanten genoemd worden, en hebben ze ons ook willen steunen bij onze organisatie-plannen.

De mannen zijn meestal snel om naar de Seats te gaan, en dan lijkt het ons tof om de 10 waardebons twv 50 euro/stuk als extraatje te geven aan de winnaars in de spiegelproef op zondagavond. Normaal gezien zijn dat allemaal ruiters/amazones uit de streek, dus dat kan er nog gezellig worden!
De winnaar krijgt maar liefst 3 bons, de nummers 2 tot 8 krijgen één bon. Dan moeten de 16 startgerechtigde ruiters (de 8 beste van proef 1.20m en 8 beste van proef 1.30m) maar één ronde overleven om in de prijzen te vallen. Overleven is hier figuurlijk bedoeld, we gaan het nog veilig houden!
Dan zijn deze prijzen netjes verdeeld, en mag het een reden zijn om echt te onstnappen naar de Seats om de bonnen op te gebruiken. Het wordt in de proef zeker en vast: Fasten your Seatbelts, of voor 1 keer de Seats-belts!

Vandaag moest Patrik in Frankrijk ook zijn seatbelt vastriemen. Hij sprong er met Uletta, de 6-jarige dochter van Cento Lano. Geen simpele merrie, maar ze lacht met het vermogen. Ze sprong de 1.20m proef met zoveel klasse, dat er heel wat kandidaat-kopers klaar stonden. Fijn om dan te zeggen; "sorry, jongens, deze is nu nog niet te koop.. Dat zien we op lange termijn. Maar we hebben er wel andere staan..".

Ondertussen kunnen de paarden zich in Villeneuve Loubet uitstekend voorbereiden voor het buitenseizoen. Een mooie witte piste, goede organisatie, meer moeten we niet hebben. Dit weekend willen we nog geen te hoge verwachtingen koesteren, het seizoen begint nog maar net.

Bron bericht: gj