15-03-2010

Winnaar Grote Prijs Villeneuve Loubet komt naar Groentenjumping!

Patrik is veilig terug thuis van Villeneuve Loubet. De ruiters zaten samen op het vliegtuig met sommige koereurs van Parijs - Nice. Snelle mannen, maar er waren ook snelle ruiters op hetzelfde vliegtuig. En van de snelste ruiters van Villeneuve Loubet het voorbije weekend, dat was Jos Verlooy. Hij nam deel aan 9 wedstrijden, hij reed 2 oefenrondjes, en de andere 7 wedstrijden schreef hij op zijn naam. We hebben al enkele jaren mogen rekenen op de deelname van Jos Verlooy bij ons op de Groentenjumping, en dat zal hopelijk dit jaar niet anders zijn.
Stal Eurohorse wordt terug sterker, want Wereldbekerwinnaar Eiken Sato zal vanaf deze week het team weer vervoegen, na zijn Duits avontuur. Fijn dat we Eiken dan ook terug meer op Belgische wedstrijden zullen ontmoeten.
Een internationale topper van formaat heeft deze week bevestigd zeker deel te nemen bij ons aan de Groentenjumping. En dat is niemand minder dan Vincent Voorn, die gisteren nog de Grote Prijs Villeneuve Loubet op zijn naam schreef.

Patrik mag nog n week naar het buitenland, volgende week naar Vidauban. Daarna is het in n rechte lijn naar de Groentenjumping. Als organisator komt er toch heel wat bij kijken. Of het nu grote namen zijn, of minder bekende ruiters, voor ons betekent het allemaal even veel! Als het maar gezellig en sportief wordt.
http://www.horse-timing.com/web/vlt-2010-results

Bron bericht: gj