19-03-2010

Wrangler en Cyber starten sterk in Vidauban, 1e en 3e plaats in hoogste proef!

Een prachtige locatie in Vidauban. Al was het voor Patrik een overwinning om al in Vidauban toe te komen. Een sympathieke eigenaar van de paarden van Josť Thiry wou Patrik komen halen op de luchthaven.
Om 21u was het vliegtuig goed geland, Ghislain was al om 19u vertrokken om goed op de afspraak te zijn. Door problemen en misverstanden arriveert Ghislain pas om 23u op de luchthaven. Toch konden ze elkaar niet vinden. Lang leve de GSM, Patrik was toegekomen in Nice, maar Ghislain stond op de parking van de luchthaven van Marseille..
Een echt misverstand, beide luchthavens liggen op gelijke afstand van Vidauban, maar de steden liggen echt wel niet dicht bij elkaar.
Een auto gehuurd, en om 2 uur 's nachts op het hotel toegekomen..

Gisteren konden zowel Patrik, als de groep van Josť Thiry enkel wat groen lachen. Vandaag hadden ze alle reden om gewoon te lachen.
Want in de hoogste proef van de dag, de 1.40m proef, slaagden maar 3 combinaties in een foutloze basisomloop.
Josť heeft een bijzonder goede merrie aan Sidoline (Heartbreaker x Vondel) en plaatste zich makkelijk. En de andere 2 combinaties werden gereden door Patrik.
Ook Wrangler en Cyber zijn bijzonder competitief.

In de barrage mocht Josť Thiry als eerste van start. Meteen een foutloze en bijzonder snelle rit, en dan was het de beurt aan Patrik. Met Wrangler lukte echt alles vandaag, de overwinning was binnen! De 2e plaats hebben we zo gegund aan Josť, en Cyber moest zich verder niet moe maken om mooi 3e te worden. We willen de eigenaars van Wrangler en Cyber feliciteren met hun prestaties!

Toch is er zeker geen euforie. Als we de overwinning mogen opdragen aan iemand, dan is het zeker aan alle betrokkenen van het ongeval met de tractor in Bocholt, en ook aan de familie van Dirk Grouwels en de LRV Geetbets, die dit weekend rouwen om hun familielid en commandant.
http://jumpazurcompetition.com/accueil.html