20-03-2010

Cento Lano laat zich opmerken door zijn kinderen; 1e en 2e plaats Masters.

Opendeurdag op stal 't Waaihof van Paul Inghels, met een Masters op de agenda gisterenavond.
We hadden voor onze stal 3 ijzers in het vuur. Twee van deze ijzers bleven voor de spanning zorgen, en mochten door naar de 4e barrage, die tegen de tijd.
Op dat moment waren ze nog met zijn 3. Ivan Dalton reed Centro van 't Schaarbroek foutloos en snel door de finish. Als laatste kwam Jens Van de Voorde met Belvedère Dwerse hagen in de ring. Belvedère deed het ook foutloos, en verbeterde de tijd van Centro nog.
De zonen van Cento Lano houden de naam van hun vader hoog, een eerste en tweede plaats, dat hadden we op voorhand niet durven denken! Proficiat Jens en Ivan.

Patrik heeft ook nog een dochter van Cento Lano mee in Vidauban. Uletta is één van onze jonge beloften bij ons op stal. Ze ging gisteren wel in de fout, maar liet haar wel opmerken. Eén van de opvallendste deelneemsters in Vidauban, en in dezelfde proef als Uletta, dat was niemand minder dan Martina Hingis, voormalig nummer 1 in het vrouwentennis. Het ging eigenlijk heel goed in de piste met een zoon van Bon Ami. Een comeback in het tennis op het hoogste niveau ziet ze momenteel niet zitten, toen Patrik er achter vroeg of ze Kim en Justine achterna zou kunnen doen. Ze vindt op jumping gaan net zo leuk. En dat kunnen we helemaal begrijpen!