28-03-2010

Bericht aan de onze vrijwilligers; kan je bijlage even checken...

Zomeruur, maar geen zomertemperaturen.
Deze nacht zijn de terreinen niet gespaard gebleven van de regen. De weerberichten zijn weer ongelooflijk; vooral de woorden zoals buien, vlagen van stofhagel en smeltende sneeuw zijn blijven hangen.
We zijn weer aan een avontuur begonnen!
Geen tijd om te zuchten, of om bij de pakken te blijven zitten. We gaan gewoon weg door!
Van in het begin hebben we steeds gezegd; de witte piste gaat altijd door, weer of geen weer.
Voor de graspiste blijven we ook optimistisch. Momenteel wordt er nog een gloednieuwe omheining van De Sutter geplaatst.
De vrijwilligers laten ons ook niet in de steek! Met onze absolute dank naar die mensen toe!
Zij brengen de zon!

Om alles in goede banen te leiden, zullen we straks in bijlage aan dit nieuwsbericht de werkplanning voegen voor onze vrijwilligers. Als er problemen zijn met deze uurregeling, geef dan maar een seintje! Dan lossen we het op.

We zijn de tent nu aan het zetten. Een tent voor de paarden moeten we niet zetten, en daar zijn we wel blij mee. Er worden wel enkele wedstrijdboxen gezet voor paarden die blijven, maar die kunnen we in een open loods zetten.
Dat vermijdt toch een beetje, wat ze vorige week op de jumping in Barbizon hebben voorgehad..
Daar heeft een tent het begeven, juist waar de paarden in gestald stonden. De ravage is enorm, en er zijn enkele paarden ernstig geblesseerd.
Normaal gezien had Joe Clee daar gaan rijden met o.a. Dollar van 't Eigenlo. Gelukkig is Joe gespaard gebleven van al dat onheil, omdat hij in laatste instantie is thuis gebleven. Hij zal zeker regen en wind trotseren om volgende week op de Groentenjumping aan de start te komen!

Laat ons hopen dat wij zonder incidenten onze jumping mogen inrichten. Het leven van een organisator, niet zonder stress..

In bijlage is de werkregeling van de Groentenjumping. Onze jumping kan niet bestaan zonder helpers, en elke keer opnieuw helpen er mensen ons, ook al staan ze niet op de lijst. Want dikwijls ontstaan er situaties, die we moeilijk kunnen voorzien, en dan zijn helpende handen altijd welkom. Er zijn nog enkele taken waar we niemand voor hebben. Als je je geroepen voelt deel uit te maken van ons team, wees welkom! Stuur ons dan een mail, en we spreken verder af.

Bron bericht: gj