29-03-2010

Niet de chiqueste, maar wel de gezelligste.. Groentenjumping!

Twee jaar geleden hebben we op vrijdag een stortvloed gehad over de terreinen, en zijn we beginnen te pompen.
Nu zijn we sinds vanochtend beginnen te pompen, om de terreinen terug zo droog mogelijk te krijgen. Vorige nacht was er veel water gevallen, maar vandaag zijn de weergoden ons terug goed gezind geweest!
We zien het weer helemaal zitten!
Geen kommer en kwel, maar zelfs heel tevreden. De telefoontjes blijven binnen komen, zodat we extra naturaprijzen kunnen geven aan onze ruiters.

De ponyruiters worden weeral eens verwend! Naast de borstel geschonken door familie Livens van de Pronkenberg (Kontich), krijgen alle deelnemende ponyruitertjes bovendien nog eens een rugzak geschonken door kledingzaak Wellens van Herentals!
Daarnaast zijn er de naturaprijzen geschonken door firma Horsewhip, firma Cavallo en Meynen Industriebouw, zoals we al eerder vertelden.
Er zal gestreden worden!

Ook bij de ruiters op zondag zullen er heel wat prijzen weggeschonken worden. Zeg dan ook nooit zomaar "appel" tegen een appel die groeide in de boomgaard van Stefaan, Martine, Pieter en Wouter Devos. De familie Devos zorgt niet alleen voor sensatie in de piste, maar bezorgen ons ook nog lekkere appelen! Tof, tof.
Ook de firma Corent verwent de ruiters in de 1.20m proef op zondag met een fruitmand. De groenten mogen ook niet ontbreken, en dan gaat onze dankjewel uit naar de Mechelse Veilingen. Verder goed nieuws van Equipharma, sponsor van Pieter Devos. We mogen rekenen op extra naturaprijzen, die we graag aan de prijswinnaars van de nationale wedstrijden op maandag overhandigen. Onze jumping kan niet bestaan zonder onze sponsors, en ze hebben ons echt niet in de kou laten zitten!

Want: last but not least!
De proef Stefaan daagt uit. De hoofdprijs was al gekend, zomaar een verblijf in "Domaine delasserre", 3 dagen, 2 nachten, bij Luc en Vera Verschueren - Moernaut, en zo'n 24 jonge paarden die je het thuisgevoel blijven geven..
Vooral het publiek wordt de winnaar. In een proef van 90 cm hoogte, is de spanning steeds te snijden. Stefaan Devos wil zijn titel maar wat graag verlengen, maar ook zijn vrouw Martine wil misschien haar man verslaan.
En juist daarom een nieuwe hoofdprijs, geschonken door B&V Projects. Als een vrouw er in slaagt de proef "Stefaan daagt uit" op haar naam te schrijven, wint ze zomaar eens een studio aan zee, geschonken door B&V Projects.
Kim van B&V projects zal er alles aan doen dat dit niet gebeurt, en hij zal zelf ook aan deze wedstrijd deelnemen.
Voorwaarde voor deelname voor de vrouwen; ze moeten ouder zijn dan 40 jaar, de laatste 3 jaar geen officiŽle wedstrijd gereden hebben, en ze moeten hun deelname persoonlijk komen bevestigen nu donderdag tussen 19u en 20u in de tent. Een andere manier van inschrijven is niet mogelijk! Je moet er iets voor over hebben!

De proef van Stefaan daagt uit, wordt verreden op maandagmiddag, net voor aanvang van de Grote Prijs MaÔs Automatisering. We vermoeden omstreeks 14u.

Bron bericht: gj