31-03-2010

De Groentenjumping; voorlopig tijdschema voor de ruiters.

We willen de ruiters van harte bedanken. Ook nu dat de weersvoorspellingen niet goed zijn, merken we dat eigenlijk niet aan het aantal inschrijvingen. We hadden zo'n groot aantal inschrijvingen absoluut niet verwacht.

Het zal in de piste bijzonder druk zijn, en daarom beginnen de springwedstrijden op de witte piste om 8.30u in plaats van 9u. Graag willen we onze medewerkers daar ook extra attent op maken..
Voor de nationale en Vor-wedstrijden kunnen de startlijsten al geconsulteerd worden via de website van www.equibel.be.

Voor de showproeven, kan je alvast een tijdschema in bijlage vinden. De showproeven, daar bedoelen we mee: (proef 1m vrijdag, ponyproeven op zaterdag, familierelais, proeven voor paarden op zondag witte piste).

Dan heb je al een richtlijn. De startlijsten zullen morgen klaar zijn, en via mail doorgestuurd worden aan de ruiters die voor de showproeven hebben ingeschreven. Als je vrijdagochtend geen mail zou ontvangen hebben, stuur zelf dan even iets naar groentenjumping@googlemail.com.

Nu gaan we even niet zeuren over het weer. Het zal er waarschijnlijk al allemaal uitgevallen zijn, de wind zal nu toch ook wel gaan liggen. En kan dan de lente beginnen? We zullen het moeten nemen, zoals het komt.
In ieder geval wensen we iedereen van harte welkom.
http://www.equibel.be/prg/events/event.php?eid=24995&d=CS

Bron bericht: gj