02-04-2010

Volg de Ronde van Vlaanderen van in de tent op de Groentenjumping!

Op donderdag hebben we allemaal een tandje bijgestoken, en het resultaat mag zeker en vast gezien worden.
We mogen niet teveel namen noemen, om niemand te vergeten, vele handen maken licht werk.
Zoals altijd, gaat onze pluim uit naar het team van de bloemschikkers, onder leiding van Lydie Kooremans, en onze dank naar de firma Agora. En ook een bijzondere dank aan schoonvader Laurent Spits en Jos Weckhuyzen, de hele week druk in de weer in de tent. We moeten het blijven herhalen; zonder de medewerkers had het nooit mogelijk geweest. Super bedankt!!

Het is er gezellig in de tent. Vanaf zaterdag tot maandag is het restaurant open, waar vooral de biefstuk met frit bijzonder in trek valt. In de namiddag worden er ook wafels gebakken. Met dit weer, ideaal! De TV-schermen staan ook al klaar, zodat je niet thuis moet blijven om de ronde van Vlaanderen te kunnen zien. Hopelijk met een Belgische winnaar, dat zou fijn zijn.

Dit jaar krijgt de Groentenjumping een internationaal tintje. Met ruiters als Vincent Voorn (Nederland) , Abdel Said (Egypte) en Joe Clee (Engeland), meteen echte toppers!
En dan nog maar te zwijgen over de Belgische toppers, ze zijn er bijna allemaal! Bondscoach Guerdat heeft dat ook opgemerkt en liet weten dit weekend zeker langs te komen om een kijkje te nemen.

En voor alle duidelijkheid; onze proef "Stefaan daagt uit". Vrouwen die wensten te gaan voor de studio, dienden zich gisterenavond, op 1 april in te schrijven bij ons in de tent. We hebben 1 aprilvis gevangen, die bij haar inschrijving wel 2 troostprijzen kreeg. Een bokaal pekelharing, en haar bevestiging voor deelname nu maandag aan de proef "Stefaan daagt uit". Er blijft veel op het spel staan, de waardebon voor het verblijf in "Domaine Delasserre, en natuurlijk de eeuwige roem.
Wie de dappere dame is? Een heel fijne en intelligente vrouw mét gevoel voor humor. Ook Martine Devos heeft effectief haar deelname bevestigd! Super, super. Kom de dames extra aanmoedigen nu maandag, ze verdienen het!

We beginnen er aan op vrijdagochtend. Op donderdag is het droog gebleven, en het zag er donderdagavond heel goed uit.
We kunnen aan onze vierdaagse beginnen! Iedereen welkom.

Bron bericht: gj