09-04-2010

Va-Vite begint in Lummen, en doet het foutloos.

De organisatie van de Groentenjumping van 2010 is sinds gisteren helemaal achter de rug. Ere wie ere toekomt, het is dankzij Wim Van den Bruel dat de voorbije editie toch weer een succes mag genoemd worden.
Op organisatorisch gebied houdt hij het allemaal goed in de gaten, en ook nu moet het gezegd. Hij is diegene die als eerste al begint vooruit te blikken naar 2011! Hij heeft zijn planning al aangepast, en de indeling van de tent volgend jaar, die heeft hij al helemaal uitgetekend..

Als de internationale kalender ons gunstig gezind is, blijft Groentenjumping inrichten tijdens het paasweekend.
Wie is Wim Van Den Bruel? Hij is voorzitter van LRV Heist op den Berg, en politiek actief in de gemeente Heist op den Berg.
Er is verder nog goed LRV-nieuws. Gewestsecretaresse Ellen Weckx (gewest Lier) is gisteren de trotse mama geworden van Eleonora.

We hebben verder ook goed stal-ceulemans nieuws. Withney en Va-Vite zijn beide actief in Lummen deze dagen.
Op 1 april is er een eerste merrieveulen geboren van Va-Vite met Withney, en gisteren is nummertje 2 geboren. Beide veulentjes stellen het goed!
Va-Vite zelf heeft vanmorgen in Lummen al gesprongen, en zoals we het graag van hem zien, deed hij het weeral foutloos. Later op de dag komen Etoile, Withney en Cashmira nog in actie.

En we blijven maar wachten op het veulen van Cadjanine x Ultra Boy. Na een twintigtal valse alarmen (en natuurlijk altijd midden in de nacht), mag hij of zij stilaan geboren worden..
http://www.lummen-horses.be/nl/lentetour/uitslagen_1.html