16-05-2010

Als Patrik niet kan komen naar het feest, komt het feest naar Patrik!

Het sociaal leven van een ruiter.. Er moet toch heel wat opgegeven worden, dat is een feit!
Persoonlijk vinden we het momenteel nog steeds de moeite waard om voor de sport te gaan, en onze vrienden lijken ons hier in meestal wel te steunen, gelukkig maar!
Eén van onze trouwste vrienden en supporters, dat is Dirk De Smedt van Lennik (LRV Gooik).
Als hij kans vindt, zit hij ofwel bij ons op stal, of komt hij wel eens kijken naar één of andere wedstrijd, of hangt hij gewoon even aan de telefoon om te horen of alles OK is.
Onze paarden groeien meestal op in grote kuddes, maar sommige paarden willen we toch besparen van de kuddes. Paarden kunnen hard voor elkaar zijn, en sommigen zouden "verstoten" kunnen worden.
Destijds hadden we zo'n klein Heartbreaker-ruintje, die we apart wilden zetten. Tussen leeftijdsgenoten had hij teveel moeite gehad om zichzelf te beschermen. Dat klein ruintje is zo in een veilige omgeving groot geworden, had geen idee dat hij in principe "klein" was, en hij zal zichzelf nu wel groot gevonden hebben, toen hij 2 weken geleden werd uitgeroepen tot "Kampioen van België" bij de 7-jarige paarden, onze Dollar dus!
Zo worden er wel meer schatten of geheimen bewaard bij Dirk, daar is alles veilig.
Dat Patrik notabene het trouwfeest van Dirk en Marie-France moest missen.. Het viel vorige week vrijdag samen met de landenprijs in Linz.
Er is niet veel creativiteit nodig om een oplossing te vinden. Als Patrik niet kan komen naar het feest, dan komt het feest wel naar Patrik! Deze week zullen we de trouw hier in Katelijne nog wel eens extra vieren, dat komt in orde.
Veel tijd hebben we niet, want de volgende wedstrijd staat er aan te komen, CSI*** Bethune.

In deze context evt een oproep aan fokkers. Denk je een bijzonder interessant paard te hebben, dat je wenst te verkopen, laat dan iets weten. We zijn op zoek naar jong talent (tussen 2 en 7 jaar). Mail even meer info naar info@stal-ceulemans.be.
We hebben te weinig tijd om talent te gaan ontdekken op presentatiedagen. Als wij niet kunnen komen naar talent, laat dan ook talent naar ons komen. Er staat heel wat talent tussen onze eigen gefokte paarden, maar nieuw bloed kan interessant zijn. We selecteren streng, maar rechtvaardig! Discretie wordt verzekerd.