22-05-2010

Patrik springt zich in de prijzen met Centro vh Schaarbroek Z.

In extremis heeft Patrik nog een jong paard mogen mee nemen naar Béthune; m.n. Uletta (dochter van Cento Lano). Deze week werd er nog een embryo'tje gespoeld uit Uletta in combinatie met Vondel DH Z (Va-Vite x Darco), en nu roept de sport!
Het wordt een familie-onderonsje in Béthune, want ook de halfbroer van Uletta is er bij. Centro Z, eveneens een nakomeling van Cento Lano, begon al meteen sterk in de 1.40m proef en sprong zich naar de 4e plaats met een snelle, foutloze ronde. Winst was voor België, met Rik Hemeryck.

In Bonheiden lukt het verder meer dan goed voor Jeroen. Zijn eerste ervaring op een 1.30m parcours gaven vertrouwen. Jeroen was niet onder de indruk van de hoogte. Eén foutje in de combinatie, maar het was zeker een mooie omloop met Flor. Later op de dag plaatste Bolero zich ook voor de barrage in de 1.20m proef.
In de 1.35 m proef voor de juniors een bijzondere prestatie van Alexander Mathyssen met een 7-jarige zoon van Cento Lano. Op vrijdag was Alexander al 4e met Dakar, ook op zaterdag liep Dakar foutloos en snel genoeg voor een goed klassement.

Op de foto zien we Uletta tijdens de Groentenjumping. Foto's van de Groentenjumping werden getrokken door Veerle Bertels, waarvoor onze dank! Meer foto's zullen we op de website brengen in de loop van de volgende weken.
http://www.clubhippiquedebethune.com/concourscsibethune/resultats2010

Bron foto: Veerle Bertels