14-06-2010

En nu graag naar een vertrouwde omgeving, naar CSI*** Lons-Le-Saunier.

Als de resultaten en het weer in Polen beter hadden geweest, had het een geslaagd weekend geweest. Maar ook in de Grote Prijs zijn we met die ene fout ook op onze honger blijven zitten. Alle Belgen hadden pech, de ene al wat meer dan de andere.. Pechvogel van het weekend werd uiteindelijk Wilm Vermeir met een gebroken vinger.. Het zou niet te lang duren vooraleer hij terug aan het rijden is. Laat het ons hopen!
De paarden zijn veilig terug onderweg naar huis.

Patrik maakt zich ondertussen klaar om naar Lons-Le-Saunier te gaan. Ondertussen is dat een concours geworden met fijne herinneringen. 2 jaar geleden won Withney er de Grote Prijs, en we worden steeds gastvrij onthaald door de organisatie.
Mogen mee dit weekend; Va-Vite, Wrangler en misschien Butterfly vd Padenborre. De 6-jarige dochter van Butterfly won zondag de reeks van de 6-jarigen in Lommel met Nick Van Laer. Even kijken of Butterfly al terug de nodige vorm heeft na haar rustperiode om embryo's te spoelen, en dan mag ze er zelf terug invliegen. Bij de jonge paarden springen Uletta DH Z en Discovery. Discovery S (Nabab x Heartbreaker) maakt haar internationaal debuut bij de 7-jarige paarden.
http://www.jumpinglons.com/