16-06-2010

20 jaar samen.

Patrik en ik zijn dit weekend 20 jaar samen. Een mijlpaal? Zo zouden we het niet noemen. We zijn er gekomen zonder dat het eigenlijk opvalt, zonder dat het moeite kostte, maar toch al 20 jaar. Altijd genoeg te doen, dus altijd vooruit gaan. Maar toch mogen we nu even stil staan.
Zo zijn we begonnen, met stil staan en verder gaan. Voor zijn auto had ik Patrik zeker niet genomen. Toegegeven, het was handig. Als meisje van 16 een vriend van 18 nemen met rijbewijs op de koop toe.
Maar dat zijn opel stil viel aan elk rood licht, en dat ik tegen dat het groen was moest uitstappen om hem terug in gang te duwen, dat moesten we er dan maar bij nemen.
Ik zou hier een liefdesverklaring kunnen doen, waarom jij diegene was waar ik mee verder wou gaan. Maar ik heb een beter idee. Ik kom het gewoon vertellen in Lons-Le-Saunier!
Iedereen mag weten dat er vooral veel dankbaarheid is. Zonder Patrik zou Stal Ceulemans niet zijn, wat het nu geworden is. Het is nu al bijzonder boeiend geweest, en met de 4 kinderen er bij, hebben we ook een rijk leven. Of we nu echt rijk geworden zijn met de paarden? We kunnen nu toch al met auto’s rijden die niet stil vallen aan de lichten. We zijn er dus op vooruit gegaan! 20 jaar samen, het kost geen moeite om verder te gaan.
http://www.jumpinglons.com