04-07-2010

Waarom wij niet naar de tour kunnen gaan kijken??

We hebben er zoal ons vast tafereel voor. En dan komt het woord "tafel" op zijn plaats. Als Patrik in het buitenland een belangrijke proef springt, waar we niet live bij kunnen zijn, volgen we thuis.
Maar liefst als er niemand in de buurt is.
Ze zouden het niet begrijpen dat er ineens iemand zou recht springen, en enkele rondjes rond een tafel zou lopen. En dan nog zotter dan eender welk individu tijdens de wereldbeker.
Puur genieten dus, en die kans kregen we opnieuw deze namiddag. Withney moest als derde binnen in de Grote Prijs van Wiener Neustadt. Op dat moment waren de twee eerste combinaties al uitgebeld en opgegeven.
Wat er dan door je doorgaat, als je ineens die 0 op het scorebord ziet via internet. Echt een opluchting.

Maar dan de barrage.. Dan was het even een luid gevloek als we zagen dat er fouten kwamen. Met 13 in barrage, en dan wil je uiteraard proberen. Haast en spoed..

Onze zoon Marnick en neefje Jorgen De Winter bleven er zeker niet voor thuis. Zij zijn gewapend met een Belgisch vlag naar Walem getrokken, waar het tourpeleton passeerde. Jorgen had zich voorgenomen om zeker op TV te komen, de charels.
Wij bleven het allemaal van thuis uit volgen.
Zoals het in Brussel mis liep in de spurt, met enkele valpartijen, zo is voor ons de concours in Wiener Neustadt ook op het laatste mis gegaan. We onthouden het goede, we hopen op een veilige terugkomst. Volgend weekend herexamen in La Coruna! Van dinsdag tot donderdag springt Va-Vite op de CSI** Bonheiden, maar terwijl zullen Withney, Cyber en Wrangler onderweg zijn naar de 4-sterrenconcours in La Coruna. Eén ding is zeker; Patrik wint niet de GP van Wiener Neustadt, maar ook niet die van Bonheiden. Als de GP gesprongen wordt op donderdagnamiddag vliegt hij zijn paarden achterna.

Momenteel is de Grote Prijs van Wiener Neustadt nog bezig, waar ook Dirk Demeersman voor zich wist te plaatsen. Resultaten via de link.
http://eventcontent.hippoonline.de/500/500zeitplanDEU.htm?style=hippo