26-03-2007

Ponyruiters mogen dromen van een fantastische vakantie

Groentenjumping gaat in zee met jongerentravel.be!

Voor 2 pony-proeven die op zaterdag 7/4/07 verreden worden met de hoogtes 110 cm, 90-100 cm mogen we telkens 1 waardebon overhandigen aan de overwinnaar van de proef.
Dit is niet zomaar een waardebon.
Begin alvast te dromen... Dankjewel Jongerentravel!
Jongerentravel.be organiseert reeds 20 jaar uitsluitend VOOR jongeren, OP MAAT van jongeren en MET INBRENG van jongeren.
De doelgroep van Jongerentravel.be wijzigt en evolueert voordurend. De evoluties worden op de voet gevolgd, en bestemmingen, programma's en accomodaties,... worden daaraan aangepast, naargelang de behoeften en noden van de jongeren.
De vakanties gaan door voor de leeftijden 10-16 jaar en 15-17 jaar, en zijn volledig begeleide vakanties, dag en nacht, door het eigen monitorenteam. Hou ouder de deelnemers, hoe meer (beperkte!) vrijheid de jongeren bij gelegenheid krijgen. Maar...hiervoor wordt natuurlijk een toffe, sportieve en aangename houding van alle jongeren voor in de plaats gevraagd. Omdat sowieso alle ruiters op de groentenjumping daaraan voldoen, lijkt dit een ideale samenwerking!

De waardebon kan bestaan uit volgende keuzes met vermelding van de waarde hiervan:

1. Atlantische kust (Landes): Minizan Plage, 15-17 jaar, verblijf op Camping de la Plage
vertrekdatum: naar keuze: 20/7/2007 of 27/7/2007
waarde: basisprijs van 299 euro (vertrek 20/7/07) of 289 euro (vertrek 27/7/07)
Minizam, of "Klein Hawai". Dit gezellige dorpje aan de Atlantische Oceaan is een heel bekende surfspot onder jongeren. Hier is het surfen, surfen en nog eens surfen. Of je nu alleen maar gedroomd hebt van het overeind blijven staan op je eerste golf, of de ene flip na de andere maakt en geen tube je te wild is, dat maakt niet uit. Iedere surfer komt hier aan zijn of haar trekken en daarnaast kan je beachvolleyballen, chillen, zonnen, zwemmen of kiezen uit een tof aanbod van uitstappen. Uiteraard ontdekt de jeugd ook wel eens "Minizam by night". Keuze in overvloed aan cafeetjes, nachtclubs en beachparty's.


2. Middellandse Zee (Canet Plage, 10-12 jaar en 12-15 jaar, verblijf op camping Mar Estang.
Vertrekdatum naar keuze: 13/7/07, 20/7/07 of 10/8/07
Waarde: basisprijs van 369 euro
Kan je niet kiezen tussen adventure- of beachvakantie, tussen bergen en strand, tussen de Franse flair en de Spaanse charme...dan is er dé oplossing: Canet Plage!
In deze populaire Franse badplaats, gelegen op een boogscheut van Spanje, kan je perfect je beachvakantie combineren met wilde actie op en in het water, in de bergen: rafting, canyoning, duiken,... en andere niet te missen uitstappen. En je bent trouwens niet alleen; jongerengroepen vanuit heel Europa loop je daar tegen het lijf. Canet plage, nabij Perpignan, is een bijzondere bestemming met haar kilometerslange zandstrand, een boulevard van maar liefst 3 km met leuke winkeltjes, barretjes, terrasjes en een leuke jachthaven waar luxejachten liggen te dobberen om bewonderd te worden.

In deze prijs is inbegrepen: autocarvervoer heen- en terug, verblijf op camping in jongerentravel-tentendorp, begeleiding en activiteiten door Kartoesj- en Recrea-monitoren. Ook inbegrepen voor Canet Plage: volpension.

Bron bericht: gj