06-09-2010

Alles begint bij de basis; provinciaal ponytornooi op zondag 12 september.

Onze neefjes Jeroen en Jorgen De Winter hebben dit jaar een fantastisch seizoen gekend bij de pony's.
Jorgen won zo maar liefst 4 gewestelijke wedstrijden in de reeks B licht met Obelix, en ook Jeroen wist zo maar even 5 wedstrijden te winnen in D midden, 4 keer met Bolero, en 1 keer met Flor. D midden is de hoogste springrubriek bij de pony's, dus niet evident.
Waar iedereen al wel eens durft te lachen met de stijl van Patrik, doen zijn neefjes het qua stijl heel wat beter..
Zo denkt de jury er althans over, want het voorlopig klassement voor de stijl in D midden wordt aangevoerd door Jeroen De Winter op 1 en 2, en dan volgt meteen neef Pieter Spits op de 3e plaats! Goed, jongens.
Het provinciaal kampioenschap van de pony's wordt nu zondag in Meerhout gereden.
We wensen alle deelnemers van harte proficiat met de selecties en vooral veel plezier en succes nu zondag!
Vooral voor Jorgen zal het bijzonder spannend worden. Normaal gezien zal zijn jongere zus Nathalie in de toekomst gaan rijden met Obelix, dus het zou een afscheid in schoonheid mogen zijn! Na het provinciaal kampioenschap op 12 september volgt 2 weken later het nationaal kampioenschap.

Terwijl ikzelf en moeke Noëlla mee gaan supporteren naar Canada, krijgt vake Jos de kans om te gaan supporteren in Meerhout. Hopelijk valt er voor hem iets te vieren, en dan mag het voor hem gerust Cavia zijn..
Toen hij gisteren op het LRV tornooi van Meer over de bonnekes voor Cavia begon, kon niemand van de garçons eigenlijk volgen. Ze wisten wel dat hij graag dieren ziet, maar liever paarden in plaats van die kleine beestjes. Ze begrepen het niet goed, tot iemand toch voorstelde of hij misschien niet cava bedoelde? En inderdaad, dat viel absoluut in de smaak. Het mag gerust cava zijn, maar eerst die goede prestaties graag!
http://www.lrv.be

Bron foto: Fotomag