16-09-2010

Robin was beste reclame ooit voor Stal Ceulemans in Canada.

De wedstrijd in Calgary is zeker niet voor niets geweest. Automatisch leg je ook contacten, en het was fijn dat we nog mochten ondervinden dat Robin Van Roosendael in Canada bijzonder goed ontvangen is geweest. Zelfs de Canadese bondscoach sprak Patrik zelf aan, om over Robin te beginnen.
Robin heeft met Erynn Baillard regelmatig deelgenomen aan landenwedstrijden. Toen hij deelnam in het landenteam van Spruce Meadows, zorgde hij mee voor de eerste overwinning ooit in Calgary voor het Canadese team. De hele uitleg vind je in het artikel in bijlage.

Een stal moet blijven reclame maken voor zijn eigen produkten, op elk niveau. Op de feestveiling werden er niet enkel jonge beloftevolle paarden verkocht, maar ook enkele gereden paarden. Eentje daarvan was Zarzuela de Leuze (v. Zandor Z). Ze werd gekocht door Leen Braeckmans, en ze werd meteen ingezet in de klasse Midden bij de LRV.
De 6-jarige Zarzuela heeft dit seizoen bijzonder sterk gepresteerd, en dit resulteerde in een selectie voor het provinciaal tornooi in Kasterlee. En Leen is er nu helemaal zeker van, ze heeft een koopje gedaan!
Voor tevreden klanten, daar doen we het elke keer voor.

Het wordt een druk paardenweekend. Patrik trekt naar Neeroeteren met Cadjanine Z, Cyber van Vrijhern en Uletta.
Ivan Dalton trekt naar Zandhoven, waar Harry Theeuwes gastheer is. Vroeger was Zeldenrust gekend voor de mooie internationale inrichtingen, maar ze hadden nooit geluk met het weer. Hopelijk kunnen dit jaar de Vor-wedstrijden doorgaan onder een stralende zon?!
Ivan neemt mee naar Zandhoven: Flash-Light, Alart S, Larenza, Alvaceno, Belvedère, Ophelia, Adonis, Frauke vd Smeets.
http://www.dewarre.be/_le/internationaal.php?id=47