20-09-2010

Nationaal kampioenschap pony's LRV op 26 september in Zoutleeuw.

Jan Stoffelen mag zich de nieuwe provinciaal kampioen Antwerpen noemen, springklasse Zwaar. In Kasterlee won hij eerder op de dag de reeks midden, en hij deed er de echte titel in de klasse Z bij met An Bingo (Andiamo). Op een 2e plaats Walter Van Massenhoven (Wikita vd Berg), voor Hanne Stes (Charisma V). Jorien Livens (LRV Kontich) won de reeks licht. Dat is alvast één kampioenentitel meer voor de club van Kontich.

Volgend weekend is het nationaal ponytornooi in Zoutleeuw. Daar zullen ook enkele ruiters van Kontich maar al te graag een titel behalen..
In de klasse D midden zijn Laurens Matthyssen (LRV Wuustwezel) en ons neefje Jeroen De Winter (LRV Kontich) grote kanshebbers. Zij voeren de selectie aan van de provincie Antwerpen. Ze hopen het onderling te mogen verdelen in Zoutleeuw, maar het zou wel eens van een heel andere hoek kunnen komen! Ook het Amika-spel zal zijn ontknoping kennen in Zoutleeuw. De cast van Amika zal zeker langs komen in Zoutleeuw voor een meet & greet met de winnaars. In de tussenstand voor provincie Antwerpen staat de ponyclub van Kontich op een voorlopig 2e plaats. Het blijft dus allemaal mogelijk.

We wensen alle ruiters heel veel succes en plezier in Zoutleeuw. Proficiat met de selecties! Het verslag van het nationaal ponytornooi zal gemaakt worden door onze zus Wendy (mama van Jeroen, Jorgen, Nathalie). Wij hopen er niet te zijn, maar te supporteren op een ander kampioenschap. Het Belgisch kampioenschap seniors, en het WK jonge paarden in Zangersheide, waar we toch graag een finaleplaats zouden hebben..
http://www.lrv.be