23-10-2010

De stier krijgt Jeroen er niet af.. Straffe Jeroen in het tornooi vd toekomst..

Jeroen, het is een speciaal geval. Gisteren waren we met de jongere ponyruiters te gast in het Azelhof. De mini-steeple chase tussen het western gebeuren. Zo hebben we eens een echte reining-wedstrijd meegemaakt.
Naast de bar stond er dan ook een mechanische rodeo-stier. Onze neefjes Jorgen en Jeroen de Winter moesten dan toch eens proberen..
Jorgen moest na enkele wilde manoeuvers toch lossen. Tegen Jeroen kon de stier niets inbrengen, want hij is gewoon blijven zitten..

Jeroen heeft dit jaar meegedaan aan de wedstrijden van de Gouden Laars. Het waren ideale wedstrijden om ervaring op te doen op een hoger niveau. Ze waren niet van plan om de finale in Neeroeteren te gaan rijden voor de pony's volgende week. Het was te druk met de verkoop van de chrysanten ten huize Roger De Winter, en dan springen kinderen en kleinkinderen wel ter hulp.
Ze waren niet van plan te gaan, maar ze waren toch even gaan kijken naar de tussenstand van het klassement van het tornooi van de toekomst.
Blijkt nu dat Jeroen dit klassement aanvoert!
Of hij volgende week niet van die plaats kan gestoten worden, dat is nog maar de vraag... Hij gaat wel een poging wagen. En gelijk heeft hij! Dat de beste jongere mag winnen! Wordt vervolgd..
http://www.vlp.be/jumping/Jumping-Nationale-Pony-Challenges/