03-04-2011

Pieter Devos klopt Patrik Spits in de spurt.. van de Grote Prijs CSN St-Kat-Waver!

Heel Vlaanderen was vandaag in de ban van "de Ronde". Maar dat was iets minder het geval in St-Katelijne-Waver.
Daar waren ze in de ban van de Grote Prijs. Een leuke sfeer, mooie sport !
Met 5 mochten ze naar de barrage. Voor onze stal was de euforie nabij, want we waren met zowel Va-Vite als Euphony Cadjanine Z in deze barrage.
Zowel Va-Vite zelf als Patrik hebben in de leer geweest bij wereldkampioen Philippe Lejeune. Dit wierp zeker zijn vruchten af, maar ze moesten toch de duimen leggen voor Philippe zelf en snelle Leo du Prailail. Die deden het netjes foutloos in de barrage, en sneller dan Delphine Goemaere (Rexar du Houssoit), die mooi op de 4e plaats stond.
Voor de nummers 1 en 2, daar was het verschil in de tijd, een fractie van een seconde. Utopia vd Donkhoeve was een fractie sneller dan Euphony Cadjanine Z.
Maar zo blijven we na het mooie resultaat in de wereldbeker van Mechelen, toch dromen en genieten.

In de laatste proef, een 1.35m rechtstreeks op tijd, was de winst voor Belgisch kampioen Niels Bruynseels. De comeback van Withney vd Dwerse Hagen was voor ons heel bevredigend. Zij deed het 2x foutloos, en was 4e in de 1.35m proef.
Ook 's ochtends was er nog succes voor onze stal. Onklopbaar in de 1.25m rubriek blijkt Bert Panneels. Patrik en Cashmira DH Z deden nochtans hun uiterste best, en werden 3e.

We mochten het voorbije weekend vooral genieten van de sfeer op de jumping hier. Een sfeer die gecreëerd werd door alle medewerkers, alle ruiters, alle sponsors, en vooral alle aanwezigen. We danken iedereen van harte!

We zijn blij voor wat al geweest is, en kijken uit naar de volgende weekends.

De resultaten van zondag, via deze bijlagen.
Voor de sfeerfoto's, daar heeft Veerle Bertels voor gezorgd. Bedankt!
http://www.equibel.be/prg/results/event.php?eid=30346&d=CS

Bron bericht: gj