07-04-2011

Euphony Cadjanine Z en Cyber van Vrijhern starten foutloos in Hardelot !

De concours in Hardelot is voor Patrik goed van start gegaan. De eerste kwalificatie voor de Grote Prijs was meteen de goede. Met Cadjanine Z reed hij een mooie nulronde, niet langzaam, niet snel. Omdat er zo'n 120 starters in de proef waren, en slechts de 30 eerste meteen zeker waren om door te gaan naar de Grote Prijs, stak Patrik nog een tandje bij met onze vosse hengst Cyber van Vrijhern. Ook Cyber deed een mooie nulronde, en nog 2 seconden sneller dan Cadjanine. Ze eindigden 25e en 32e, dus de selectie voor de GP is zeker. De vorm van de volgende dagen zal bepalen wie de GP mag lopen; Cadjanine of Cyber.
In die Grote Prijs zal er door iedereen wel op het scherp van de snee gereden worden, want daar wordt maar liefst 56.000 euro prijzengeld verdeeld..

Bij ons op de Vor wedstrijd zijn de belangen net iets minder groot, maar we zijn er vast van overtuigd dat we heel mooie sport zullen mogen zien, hier op het thuisfront.
In Frankrijk zijn ze er donderdagochtend aan begonnen. Wij zijn helemaal klaar om de eerste ruiters op vrijdagochtend 8 april te verwelkomen.
http://www.aper-equitation.fr/csi_hardelot_072.htm