26-04-2011

De (vijfde?) comeback van Cento Lano, nu met Jeroen De Winter !!!

We hebben met een heel team 10 dagen jumping mogen inrichten. Van die 10 waren er 4 dagen Groentenjumping.
Dan is jumping een feest, een belevenis.
Het goede weer zat misschien voor 50% mee in deze super ambiance, het was ook voor ons puur genieten.

Als we een dag later, even terugblikken, zijn er enkele zaken die we zeker onthouden. De abnormale sfeer, met onze dank aan alle aanwezigen en medewerkers.
We hadden voor onze stal uiteraard goede resultaten, iets dat we mogen koesteren. De apotheose was zeker winst in de Grote Prijs, met onze Va-Vite.

Maar de comeback van Cento Lano, dat deed ons ook ongelooflijk deugd. Hij heeft al enkele keren echt pech gehad op medisch vlak, en hij heeft de wil om er voor te gaan. Iedereen die het gisteren heeft gezien, in de proef "Katia daagt uit", kon zien dat de schimmelhengst gelukkig was, helemaal in het middelpunt van de belangstelling. Onze 17-jarige Cento Lano, zal vanaf volgend weekend starten met onze 14-jarige neef Jeroen De Winter. Want Jeroen zag gisteren dat het goed was, en vroeg of hij hem mocht mee nemen volgende week naar Lommel.
Jeroen heeft nog nooit gereden met Cento Lano, maar we geloven er in. Cento Lano doet alles voor zijn ruiter, we wensen het nieuwe duo heel veel geluk bij de scholieren!

Voor ons wordt het dan even op en neer van Lummen naar Lommel. Op donderdag begint in Lummen de CSIO, met de landenprijs op vrijdag 29 april. Voor België in het team: tweelingbroers Olivier en Nicola Philippaerts, Rik Hemeryck en Jan Vinckier.
Ook Patrik trekt naar Lummen, voor de 4-sterrenconcours en het Belgisch Kampioenschap van de 7-jarige paarden.
http://www.jumpinglummen.be/spring_classic_nl/programma.php

Bron foto: Tess