20-05-2011

Cento Lano geniet in Bonheiden, een mooie 6e plaats bij Children.

We zijn gaan kijken naar de wedstrijd van de Children en Youngriders in Bonheiden.
Het moet gezegd, er is talent. Zowel bij de jeugdruiters zelf, als bij de paarden.
Als je het youngriders-team van Amerika bezig ziet, is het puur genieten. Waar vader Bruce Springsteen absolute top in de muziekwereld is, is dochter Jennifer Springsteen dat op een paard.
Als je soms denkt dat je een toppaard hebt, wordt je toch meteen terug nuchter. Er zijn er nog die toppers onder het zadel hebben.
Dat wil niet zeggen dat we niet blij zijn met de paarden die we zelf hebben, integendeel. Via de link kan je makkelijk ook enkele video's vinden van onze paarden.

Volgende week zullen we zo ook Cento Lano in beeld brengen. Wij hebben er gisteren al van genoten. Zijn mooi dubbel nul rondje, met een 6e plaats.
Op vrijdagochtend was hij eveneens prima onderweg voor die nul te halen, en net op die laatste hindernis, een heel lichte achterbeenfout. Ook Mozart deed het prima, daar was dan net hindernis 1 er teveel aan!

De jeugd doet zijn best, en het is deze dagen fijn vertoeven in Bonheiden. We hopen dat er zaterdag wel wat volk present is om de Belgische equipes aan te moedigen in de landenprijzen CSIO Children en Youngriders.
Op zondag staan de Grote Prijzen Pony's, Children, Youngriders en Juniors geprogrameerd in Bonheiden.
Bij de pony's nam Jeroen ook al een goede start. Slechts 2 pony's bleven foutloos in de 1.25m proef. Met 1 balkje, wist Jeroen beslag te leggen op de 5e plaats met Flor vd Mispelaere.
http://www.youtube.com/watch?v=A8e9bgZh2NI