27-05-2011

Duimen voor Jeroen en Uletta Dwerse Hagen; in het Belgisch Team Reims.

Deze dagen zijn de Belgische ruiters overal actief. We zouden bijna het familie-onderonsje in Lissabon vergeten. Hoe knap is het wel dat je als vader met 2 zonen in hetzelfde team zit! Vader Ludo Philippaerts en zonen Olivier en Nicola springen straks hun landenwedstrijd in Lissabon. Kim Thiry vervolledigt het team.

Uiteraard volgen we graag de ruiters in Rome, waar om 16u de landenwedstrijd begint. Het Belgische team met Philippe Lejeune, Dirk Demeersman, Judy-Ann Melchior en Jos Lansink mag als laatste van start.

Morgen hebben we zelf een deelnemer in een landenwedstrijd. Die eer valt te beurt aan onze neef Jeroen De Winter. Vandaag startte hij prima met Mozart, die hij in de 1.20m proef naar de 7e plaats reed met een foutloze omloop. Omdat er een mogelijke selectie in de lucht hing met Uletta, mochten zij de eerste proef als opwarmingsronde doen. Uletta hangt graag in de lucht, en springt comfortabel over de hindernissen heen. Onze 7-jarige dochter van Cento Lano, nam vandaag hiervoor iets teveel tijd, en ze besloten met 1 tijdfout. Jeroen en Uletta moeten wel vertrouwen gegeven hebben bij de bondscoach, want ze mogen morgen in het team! Super gewoon! Wij duimen mee van op afstand, er zijn al wel enkele hevige supporters ter plaatse..
http://www.equipordata.com/JO/2011/CSIO/res_510.html