23-06-2011

Examens gedaan? Hier wel! De jeugd terug in actie, op jumping St-Niklaas.

Dit weekend kon Patrik naar de internationale concours in Fontainebleau, maar in België komen de regionale en nationale ruiters ook wel aan hun trekken.
Een jubileumeditie in St-Niklaas, en daar wou Jordy Oostvogels zeker ook bij zijn. Hij zal met heel wat paarden van onze stal aan de start komen.

Ook onze neef Jeroen mag de schoolboeken even laten voor wat ze zijn. Nochtans heeft hij tijdens de examens ook goed blijven trainen met zijn paarden. Jeroen kan dus met een gerust gevoel, en met Cento Lano en Mozart richting St-Niklaas.

Ondertussen kan iedereen ook zien dat we terug reclame maken voor onze volgende editie van de feestveiling. Die zal doorgaan op zaterdag 7 januari 2012. Het eerste jaar vierden we de 40e huwelijksverjaardag van onze ouders Jos en Noëlla, het tweede jaar de nationale titel van Jeroen. Dit jaar moeten we toch nog iets proberen te forceren om extra glans aan het woordje "feest" te geven.
In ieder geval zijn we terug aan het werken met een heel lot fijne paarden. Kwaliteit zal er zeker genoeg zijn!
De kwantiteit is er ook... Voor wie nu al super examens gedaan heeft, en als kado een paard zou krijgen, die hoeven niet te wachten tot januari. Maak gerust een afspraak en kom eens langs, het is zeker de moeite waard.
http://www.wasepaard.be/programma.php