28-07-2011

Dit weekend; Flanders Horse Event Beervelde !

Ook al zijn we er niet op sportief gebied, we willen de organisatie van Beervelde toch zeker niet de rug toekeren. De enige die zich hier de rug toekeert, dat is Benfica toen ze 4 dagen oud was. Benfica, 4 jaar later, kan je nu al op haar video zien. Ook de video's van Giardini, Chefke, Carabas zijn on-line gekomen, en de moeite waard.

Euphony is al geruime tijd sponsor van Patrik, en onlangs werd deze overeenkomst nog eens verlengd. Normaal gezien had Patrik op het appel in Beervelde moeten zijn, maar we hopen dat een goede prestatie in Hickstead de afwezigheid in Beervelde mag goed maken..
Langs deze weg, toch iedereen er aan herinneren dat het vanavond de Euphony Six bars zijn. Via de link wordt het programma en startlijsten meteen duidelijk.

Zaterdagavond is het veiling in Beervelde. Er wordt eveneens een veulen geveild, waar Va-Vite voor het vaderschap tekent. Het veulentje komt uit de moederlijn van Aluna, die vorig jaar samen met Niels Bruynseels Belgisch Kampioen bij de seniors werd.

We hopen dat vader Va-Vite zelf zijn uiterste best mag doen in Hickstead. Daar begint het ook vandaag..
http://www.flanders-horse-event.be/_html/main-jp.php?taal=nl&page=jp_prog