09-09-2011

Patrik aan het werk op CSI** Castres, Wrangler 4e in kleine toer, Cadjanine 13e in 1.45m.

De verplaatsing naar het Franse Castres is al niet voor niets geweest. In de kleine toer, waar je voor een prijsje in Frankrijk echt snel moet gaan, voelt Wrangler zich opperbest. Hij opende vanochtend al foutloos en snel, wat in een 4e plaats resulteerde.

Patrik wou deze verplaatsing naar Frankrijk vooral doen om de merrie Cadjanine wel wat proeven te kunnen laten springen, op een iets lager niveau, dan die ze vorige maand kreeg voorgeschoteld. De eerste dag plaatste ze zich alvast voor de barrage in de dikke proef, die geldt voor de FEI ranking. In die barrage wou Patrik een vlotte ronde doen, maar kregen ze een fout. Morgen krijgt Cadjanine een dag rust. Ze mag haar krachten sparen tegen de Grote Prijs op zondag.

We gaan hier zelf een druk paardenweekend hebben. Morgen gaan neven Jeroen en Jorgen De Winter en zoon Marnick Spits springen op de Vor wedstrijd in Bonheiden. Marnick zal naast Don G zijn nieuwe aanwinst Branko vd Withoeve rijden. De familienaam van snelle Wrangler heeft hij wel, of Branko even snel kan, dat zal Marnick morgen al testen, als hij de kans heeft.. Op zondag maken we tijd voor de pony's, voor het provinciaal kampioenschap. Geen tijd meer om te schrijven tot maandag. Hopelijk kunnen jullie zelf enkele goede resultaten terugvinden in Castres.. Gemakkelijk te vinden, via de link.
http://www.horse-timing.com/web/csi-results-2011/castres-0911