14-10-2011

Het wereldbekerseizoen van start; in Oslo.

Het wereldbekerseizoen kent zijn start, dit weekend in Oslo. Wat betreft wereldbekerwedstrijden, hebben we zelf bescheiden ambities. Die ene wedstrijd in Mechelen, dat zou al heel wat zijn..
Een keer heeft Withney er mogen meedoen, en vorig jaar was Cadjanine met 1 balk in de Wereldbeker een waardige vervanger. De ruiters met ambities voor de finale van de wereldbeker mogen de start alvast niet missen. Daarvoor zijn Jos Lansink, Gregory Wathelet en Ludo Philippaerts present in Oslo. De resultaten via de link.

Verder kunnen we nog practische info meegeven. Jumping Mechelen staat bij ons héél hoog aangeschreven, het is bijzonder belangrijk hier in de regio en voor de sport in het algemeen.
We vinden het dan ook een eer dat we aan deze organisatie kunnen meewerken. De selectie van het vrijspringen van de 2-jarige paarden, zal bij ons doorgaan.
Op zondag 11 december om 9.30u zal het eerste paard de piste in mogen, om zijn talenten te tonen en het ticket voor de finales in Jumping Mechelen binnen te halen.

Meer info over inschrijvingen en voorwaarden zullen te vinden zijn via de website van www.jumping-mechelen.com.
We zijn gewoon gastheer en gastvrouw van dienst..
http://results.scgvisual.com/2011/oslo/