20-10-2011

Geluk kan je niet kopen, je kan het wel delen...

Onze 2 dochters Catherine en Lauranne Spits worden groot. Gelukkig maar! Ondertussen in het eerste leerjaar, en dat zorgt wel voor het nodige (huis-)werk..
Catherine en Lauranne zijn gelukkige kinderen. Iets waar we als ouder maar al te blij voor zijn.
Ze rijden al een tijdje met de pony, en dat is al wel eens met wisselend succes. Met vallen en opstaan, maar daardoor staan ze wel zelfzeker in het leven.
Lezen lukt net iets minder goed. Ze moeten in december nog 6 worden, maar ze trekken hun plan. Het volgende voorval typeert Lauranne.
Ze moest lezen, en naast elk woordje was er een tekening gemaakt. Het eerste woordje vis, met een tekening van een vis.
Van het 2e woordje, wist ze dat het met een v begon. Toen ze de tekening bestudeerde, vroeg ze me of ze ook bloempot mocht zeggen..
De slimme lezer weet meteen dat dit "vaas" moest zijn..

Ondertussen moeten we hier thuis alles toch beter organiseren. Alles op uur en tijd. We proberen dat alleszins. Maar we gaan volgend jaar nog een stapje verder gaan.
We willen ons geluk delen. Aan ons huis in de Leliestraat, wordt er binnenkort de buitenpiste en overdekte longeercirkel afgewerkt. De pony's staan al aan huis, en we zouden het openstellen dat ook andere kinderen kunnen komen rijden. We gaan wel in héél kleine groepjes werken, maximum 5 kindjes per groep. We zien onze pony's ook te graag, dus we gaan ook niet veel groepen aannemen.

Eerst gaan we ons concentreren op de feestveiling, maar de eerste lessen aan beginners worden gegeven vanaf maandag 16 januari. We gaan in reeksen van 10 beurten werken. Kindjes die interesse hebben, mogen zich alvast informeren via info@stal-ceulemans.be. In principe vragen we dat de kindjes tussen de 6 en 12 jaar zijn.

En zo kunnen we geen geluk verkopen, we hopen dat we het heel veilig kunnen houden, en dat we ons geluk kunnen delen..