13-12-2011

Patrik geselecteerd voor 5-sterren Jumping Mechelen, Jonas Vervoort bij -25 jaar!

We gaan voor de 3e keer de Feestveiling inrichten. Eigenlijk met slechts 1 doel. Paarden commercialiseren om onze sport op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen uitoefenen. Gelukkig mogen we ook rekenen op de steun van sponsor Euphony, waarvoor we ook graag goede resultaten wensen te behalen.
De motivatie is bijzonder groot, maar uiteraard is dat bij collega-ruiters niet anders.
Elk jaar is het dan ook afwachten om te kijken of we al dan niet op de lijst van de geselecteerden staan voor Jumping Mechelen, voor ons dé concours van het jaar.

Gisteren zijn de video's en foto's genomen van onze paarden voor de feestveiling. Daar was het goed nieuws, want we hebben echt een heel fijn lot paarden gevonden, die bovendien nog eens fotogeniek zijn.
Na middernacht was het dan toch even spurten naar de computer om te kijken of de selecties voor Jumping Mechelen op www.equibel.be te vinden waren.
De opluchting was heel groot om de naam van Patrik te vinden bij de ruiters die de 5-sterrenrubrieken mogen rijden. Ook Jonas Vervoort mag internationaal aan de slag, bij de ruiters jonger dan 25 jaar.
Mechelen, here we come!

Tijdens Jumping Mechelen hebben we ook een stand, aan de inkom van de B-piste. We zullen er onze DVD afspelen van onze veilingpaarden. Via de link kan je alvast de intro van deze DVD vinden, ons bezorgd door Laure, met onze dank hiervoor.
De hele collectie proberen we echt zo snel mogelijk hier on-line te krijgen. We proberen dit tegen 20 december in orde te hebben, met dank voor het geduld! Dat geduld wordt zeker beloond, het wordt de moeite waard.
http://www.youtube.com/watch?v=mZ2IU7ReXaY