31-12-2011

Eindigen in schoonheid..

Het is onze filosofie. Een goed resultaat moet je koesteren, een minder resultaat moet je relativeren.
Winst in een Wereldbeker zou bijvoorbeeld het summum geweest zijn. Cadjanine was er nochtans klaar voor, maar het resultaat was er niet. Dan moeten we relativeren en nuchter blijven.
Fabien Schreiber, eigenaar van Copin van de Broy, lijkt al gewend te zijn aan succes. Dan zou je denken dat je ook de ruiter best dankbaar zou zijn. Knap werk van Gregory Wathelet, om een snelle combinatie als Kevin Staut en Silvana achter zich te houden.
In plaats van te bedanken en samen uit te kijken naar het Olympisch jaar, een koude douche voor Gregory Wathelet.
Copin vd Broy is niet verkocht, maar toevertrouwd aan de Duitse ruiter Marcus Ehning. Het nieuws wordt ondertussen ook bevestigd op www.studforlife.com.
Gregory Wathelet heeft al meermaals getoond dat hij met heel wat paarden bijzonder sterk uit de hoek kan komen. We hopen voor hem, en de Belgische sport, dat hij op korte termijn terug een paard kan vinden, om op het hoogste niveau mee te draaien. Vorig jaar was hij al 2e in de Wereldbeker van Mechelen met Cortez, die korte tijd daarna verhuisde naar Beezie Madden. Dit jaar heeft hij in sneltempo Copin vd Broy tot het hoogste niveau gebracht, met successen in Super League, 4e Grote Prijs Luik, winst in Sires of the World en Wereldbeker Mechelen. Het publiek van Mechelen heeft het bijzonder geapprecieerd.

Deze editie van Jumping Mechelen was subliem, de organisatie was top. We hebben er zelf bijzonder van genoten, de sport is gewonnen. Even zijn we nu blij dat de 5 dagen er wel op zitten, en vanaf morgen kijken we uit naar volgend jaar! Bedankt, Jumping Mechelen!
http://www.jumping-mechelen.com