08-02-2012

Winterse dagen breng je samen door, tijdens de Wen in Hulsterlo !

We leken hier stilaan wel in een winterslaap geraakt. Na Jumping Mechelen was er geen concours meer geweest voor Patrik. We kijken steeds graag uit naar het buitenseizoen, maar deze winter toch nog enkele leuke wedstrijden op de agenda.
Het lijkt wel of de jongens van de Wen aan alles gedacht hebben voor de organisatie van hun "Winter Equestrian Nights". Op bestelling leek plots de sneeuw uit de lucht te vallen, om in de sfeer te komen.. De warmte kunnen we inderdaad samen opzoeken in Stal Hulsterlo in Kieldrecht, de nieuwe locatie nadat Azelhof niet meer beschikbaar was.
De piste zelf is iets verkleind, en de paarden die de locatie gewoon zijn, kijken toch even vreemd op.
Voorlopig hebben onze paarden zelf dat nog niet moeten ondervinden, want deze jonge paarden hadden nog nooit eerder op verplaatsing gesprongen. Het werd meteen een prima ervaring voor o.a. Hermes Du Ri d'Asse (Argentinus, halfbroer van Emeraude du Ri d'Asse), Carabas (Caretino x Landmeister), Valetta (v. Va-Vite, halfzus van Uletta), Faletta (v. Lupicor, blijkbaar weinig fantasie gehad bij naamkeuze, want ook halfzus van..), ..

Vanaf donderdag komen onze meer ervaren paarden ook in de ring. Alle startlijsten en meer info via de link.
De Winter Equestrian Nights zijn eveneens te volgen via livestream op www.horse-live.com.

De Grote Prijs is op zaterdagavond geprogrammeerd. De hengstencompetitie is voorzien op zondagnamiddag.
http://www.winterequestriannights.be/_html/main.php?page=inschrijven