01-03-2012

Sprong Sherlock zijn laatste wedstrijd in België?

Vorige week waren we naar de film Warhorse geweest. Misschien al 7 jaar geleden dat we de tijd hadden gevonden voor een bezoek aan de cinema, maar deze film was absoluut de moeite waard. Ook al heeft de film geen Oscar gekregen, voor ons had hij dat wel verdiend. Een fantastische film, waarin het duidelijk wordt hoe hecht een band kan zijn tussen ruiter en paard.
Daarvoor moesten we niet naar de cinema gaan, want dat kunnen we dagelijks ondervinden. Intelligente dieren, die paarden. De ene is net iets boeiender dan de andere.
Van Sherlock kunnen we zeggen dat het ook altijd boeiend was. In 2008 schitterde hij op de mooie graspistes van Hickstead en Dublin. Na een vertrek van 3 jaar, was hij terug gekomen in december 2011 naar onze stal.
Normaal gezien is een spoedig afscheid nu voorzien, en dan zou het definitief kunnen zijn. Alle uitvoerverplichtingen moeten nog geregeld worden, maar dat is normaal gezien een formaliteit.
Sherlock is verkocht naar Iran. De politieke situatie in Iran lijkt me tegenwoordig nu niet zo stabiel. Laat ons hopen dat Sherlock naar ginder kan gaan waarvoor hij is gekocht, om goed te presteren in de sport.. En zo heeft elk paard ook zijn eigen verhaal.

Als Sherlock niet zou verkocht geweest zijn, zou hij dit weekend mee geweest zijn op concours naar Bremen. Uit ervaring weet Patrik dat deze driesterrenconcours zwaar gebouwd staat. Het wordt dus een zware opdracht voor Lady Macbeth, die daarom Sherlock vervangt.
Onlangs moesten we dus ook afscheid nemen van Cadjanine. We geven graag de volledige vrijheid aan Gregory om een combinatie te worden. Het was wel fijn om ze met haar foto te zien, op de website van Studforlife. Ze ziet er super uit. Je kan het hele interview lezen, via de link. Een goede oefening Frans bovendien..
http://www.studforlife.com/news_detail.php?id=2091