06-03-2012

De oudste is 81, de jongste pas 6.. Groentenjumping tijdens Paasweekend.

Het is tot nu toe stil geweest rond de Groentenjumping. Achter de schermen werd er echter wel al gewerkt.
De nationale wedstrijden CSN Gold vinden plaats op vrijdag 6, zaterdag 7 en maandag 9 april, op de zandpiste.
Op zondag komt er een nationale LRV-happening voor de LRV ruiters met paarden die springen in Midden of Zwaar. We gaan vooral op zoek naar de beste club, die weet te presteren in diverse disciplines van de jumpingsport (barema A - Speedderby - krachtproef/estaffette-springen).
Meer info volgt spoedig op de website. Als je ambities hebt, moet je gewoon Pasen vrijhouden.

Op zaterdag 7 april springen de pony's op de graspiste. Er zal best wat strijd komen in de reeksen 70 cm - 50 cm - 1.10m - 90 cm.

Het volledige programma en meer uitleg over de inschrijvingen komt spoedig op de website.
We weten dat we op heel wat mensen mogen rekenen om het allemaal in goede banen te leiden. Onze oudste medewerkster, dat is Tinneke, de vrouw van Renéke Himschoot. Uren heeft ze al bonnetjes verkocht. Heel wat vuile borden zijn door haar handen gegaan. Vandaag wordt Tinneke al 81 jaar. De jongste helpers, dat zijn Catherine en Lauranne Spits, ook voor diverse klusjes bereid (zie foto).

Het allerbelangrijkste voor het welslagen van een buitenconcours, dat is de zon. Die gaan we proberen dit weekend vast te leggen. We trekken voor enkele dagen naar Vejer de la Frontera, naar de Sunshine Tour. Benieuwd of we de zon kunnen overtuigen, maar vooral benieuwd hoe onze Cadjanine het stelt. Resultaten zeggen niet alles, maar voor wie graag iets volgt van op afstand, hier is de link.
http://www.sunshinetour.net/en/resultados/competicion/4

Bron bericht: gj