31-03-2012

Groentenjumping gaat in zee met RTV !

Dit jaar hebben we gekozen voor een samenwerking met RTV, de regionale TV zender van de Kempen.
De laatste jaren kwam RTV op paasmaandag een reportage opnemen van de Grote Prijs.
Leuk om achteraf Pieter De Vos aan het woord te kunnen zien, of iemand van de eigen organisatie. Zelf keek ik vreemd op als er ineens een micro en camera voor mijn neus stond, voor enige toelichting. Dat zijn we niet echt gewoon, we kunnen nog mediatraining gebruiken.
Ofwel schuiven we dat ineens door aan onze jeugd !
Ze waren deze week onderling al aan het oefenen, voor wat ze moesten zeggen als de mensen van de TV hen een vraag zouden stellen.. In onze Julie Ceuterick schuilt alvast een groot journalist of reporter, want haar vragen waren zeker raak.

In aanloop naar de jumping toe komt er om de 2 dagen een reclame-boodschap over de Groentenjumping. Wanneer RTV tijdens het Paasweekend komt met een opname-team, dat weten we nog niet exact.

Zeker is wel dat het een fantastisch weekend gaat worden.
Er zijn heel wat natura-prijzen te winnen, met dank aan onze sponsors.
De jeugd blijft voor ons de toekomst. Dit jaar zijn er toegangstickets te winnen voor Planckendael en Bobbejaanland. Het zullen groepsuitstappen worden, waar ook Patrik Spits graag van de partij zal zijn.

Snel inschrijven blijft de boodschap. Er is ook een maximum aantal inschrijvingen op de nationale proeven, zowel bij de VOR als voor de VLP wedstrijden.

Bron bericht: gj