02-04-2012

Groentenjumping dankt zijn ruiters! Ruiters komen massaal naar St-Kat-Waver.

Het Paasweekend is een druk jumping-weekend. Op voorhand waren we best wel ongerust of we een gevuld programma zouden kunnen aanbieden aan het publiek. Er zijn meerdere wedstrijden over heel België, en dan is het altijd afwachten hoe de inschrijvingen lopen. Vandaag tot middernacht was de laatste dag om in te schrijven, dus het was even bang afwachten..

Het is hartverwarmend te merken aan de inschrijvingen dat de ruiters massaal aanwezig willen zijn op de Groentenjumping.
Zelfs in die mate dat het momenteel al volzet is voor de wedstrijden op vrijdag.. Ook de 1.25m en 1.35m proeven op maandag zijn volzet. Tijdig inschrijven bleek dus de boodschap, en diezelfde boodschap willen me meegeven aan de ruiters die wensen deel te nemen aan de Vor-wedstrijden van 13 tot 15 april. We hebben zoveel telefonische reacties gekregen, dat we proberen aan een oplossing te werken. Ruiters die tijdig hadden willen inschrijven, maar nadat de limiet was bereikt, hebben we telefonisch reeds gevraagd een mail te sturen aan: ceulemans.k@scarlet.be. Als we weten over hoeveel inschrijvingen we praten in welke reeksen, kunnen we in overleg met VLP zien wat we kunnen doen. Onze dank daarvoor.

Wie de ruiters zijn die hebben ingeschreven, dat kunnen we nog niet weten. Het zijn nu enkel nummers en aantallen, maar morgen krijgen die een naam!

Van zodra we startlijsten hebben, zullen we die op deze website plaatsen.

In de aanloop van de jumping hadden we reeds hartverwarmende reacties gekregen van onze sponsors, die ons bijzonder gesteund hebben. Nu dus ook de ruiters. Als ook het publiek op post zal zijn, kan het weekend zeker niet meer stuk!
Iedereen is van harte welkom.
Op zaterdagavond en zondagavond kan er nog gezellig nagepraat worden of luid meegezongen..; zaterdag wordt het een Schlager-avond, zondag wordt er muziek gedraaid van de jaren 70-80-90. Zondagnamiddag is de familie-dag, en worden de kinderen om 15u getrakteerd met een optreden van Clown Arturo.
http://www.equibel.be/prg/events/event.php?eid=35720&d=CS

Bron bericht: gj