03-05-2012

An Englishman in St-Katelijne-Waver, Joe Clee!

Is hij Belg, is hij Engelsman? Hij zweeft er zowat tussen in. Getrouwd met de op en top Belgische Julie Wauters, trotse papa van Liam en Katie Clee.
De pers weet niet goed hoe ze dit geval moeten aanpakken. Mag de Belgische pers trots zijn op zijn prestaties? Schrijven ze in Engeland als hij iets bijzonder doet? We hebben het over Joe Clee.
In Antwerpen konden we er niet naast kijken. Hij heeft de Belgisch gefokte Diablesse de Muze top aan het springen.
De Grote Prijs Jumping Antwerpen werd gesponsord door CMB, het bedrijf waar notabene Ludwig Criel, eigenaar van de paarden van Joe Clee, mee aan het roer staat.
Uitgerekend in deze proef werd Joe Clee vierde. Een topprestatie, die wél die extra aandacht verdient. Of hij nu Belg of Engelsman is, dat maakt allemaal niet uit.
Wij staan helemaal achter Joe, en dat mag hij weten.
Twee jaar geleden werd hij kampioen bij de 7-jarige paarden met onze Dollar van Eigenlo. Ondertussen horen we alleen maar super nieuws van Dollar in de Verenigde Staten. Hij zal vast nog van zich laten horen op het hoogste niveau.
Dit jaar zijn we er in Lummen niet bij met een 7-jarige in het Belgisch Kampioenschap. Dat wordt eveneens gehouden dit weekend in Lummen. Alle resultaten via de link.
http://results.scgvisual.com/2012/lummen3/results/results.htm