12-05-2012

Samenvatting wedstrijd La Baule met video FEI via de link.

Vorig jaar in Falsterbo hadden we het genoegen kennis te maken met de man die zorg draagt voor de TV-uitzendingen van de Top Series.
Fijn om deze man zo gedreven aan het werk te zien, een man met een passie voor de sport.
Zowel op Galop, als via Studforlife kan je de video bekijken met een samenvatting over de wedstrijd, en de barrage van Cadjanine en Gregory.
Een goede oefening Frans om dit via de volgende link te doen.
Een goed resultaat in een landenprijs, is alleen mogelijk door een sterk resultaat als team. De weg naar het behoud in de Super League blijft hard. Tussen winst en verlies zit er niet veel verschil; de 8 huidige landen lijken mekaar waard. Daarom zijn deze eerste 10 punten best belangrijk.
Even een vermelding waard; er zijn 8 duo's geweest met een dubbel foutloze omloop in de Nations Cup van La Baule. Eén er van is Cadjanine Z met Gregory Wathelet. Een ander paard, eveneens afkomstig van onze stal, zij het een kortere periode, slaagde ook in deze opzet. Topinambour en Penelope Leprovost waren de eer-redders van het Franse team, met een dubbel foutloze omloop.

Tot hier de terugblik op de landenprijs van La Baule. In Lommel wou Patrik zijn uiterste best doen in de Masters met Lady Mac Beth. Geen BMW of Landrover in de prijzenpot, maar een degelijke tractor! Met Lady Mc Beth reed hij eerder op de dag de 1.45m rankingsproef, waar ze één fout kregen. In de Masters kreeg Lady een fout in de 2e manche. Twee ruiters bleven foutloos tot na de derde omloop, en reden de 4e manche op tijd, waar Johnny Pals net iets sneller was dan Koen Vereecke. Johnny mag met deze tractor richting Nederland. Of hij dan nog de snelste is, blijft dan maar de vraag..
http://www.studforlife.com/news_detail.php?id=2179

Bron bericht: studforlife.com