14-05-2012

Heel fier op Cadjanine; 4e in Grand Prix La Baule met Gregory Wathelet!

Het Top League seizoen start fantastisch voor België. Met de overwinning in de landenprijs op vrijdag. De 2 paarden die daar een dubbel foutloze omloop realiseerden, hebben dit op zondag in de Grote Prijs nog eens overgedaan.
We zijn heel blij en fier met de 4e plaats van Gregory Wathelet met Euphony Cadjanine Z! Philippe Lejeune en Vigo d'Arsouilles hadden nog een snellere chrono in de barrage, en werden mooi 2e!
Een topweekend voor de familie van Joris en Katia De Brabander. Naast Vigo in La Baule, presteerde dochter Karlien de Brabander met Bamako de Muze fantastisch in Lommel. Met een foutloze barrage werd ze 6e in de Grote Prijs, en werd daardoor beste Belg.

Patrik kreeg met Va-Vite 2 fouten in de Grote Prijs. Eerder op de dag was er nog een klassement voor Lady Mc Beth, op een 7e plaats in de 1.40m proef.

We blijven verwend in eigen land, en worden vanaf donderdag verwacht op de internationale driesterrenconcours in Kapellen. Zullen daar aan de start verschijnen: Wrangler, Withney en Uletta.
http://www.labaule-cheval.com/2012/pages/epreuves.html