13-07-2012

Jeroen De Winter & Daskia; 1 fout in de eerste manche van het BK Juniors.

Vandaag springt onze neef Jeroen De Winter de 2e manche in het Belgisch Kampioenschap juniors. Gisteren bleven 10 combinaties foutloos in de eerste manche. Jeroen slaagde ook bijna in een nulrit, maar die ene fout op de laatste hindernis..
Hetzelfde verdict voor Patrik vanochtend met Uletta in de driesterrenconcours van Vichy. Alles moet nog gebeuren, resultaten van Vichy via de link.

Vanmiddag springen de juniors hun 2e manche in het Belgisch Kampioenschap van Pottes. Het is vandaag de verjaardag van zijn papa en onze schoonbroer Erik De Winter. Het zou leuk zijn als Jeroen nog eens een mooie omloop zou kunnen rijden, en een finaleplaats zou kunnen halen.
Sowieso komen Erik en Jeroen straks van Pottes terug naar huis, voor de begrafenis van hun (over)grootvader Emiel De Winter. Via deze weg willen we onze deelneming betuigen met de familie De Winter.

Of Jeroen zal terugkomen van Pottes met of zonder paard, dat zullen we snel weten..
Deze namiddag springen de Belgen in Zweden de landenwedstrijd. We duimen alvast voor Koen Vereecke, Ludo en Nicola Philippaerts en Donaat Brondeel.
http://www.csi-vichy.com/2012/concours-programme-des-epreuves.html